Loon- en Grondverzetbedrijf
B. de Vries bv

 

Horsterzoomweg 31
3853 MC  Ermelo
tel 0341 - 552 738
mob 06 - 53 167 207
fax 0341 - 561 901

Home
Geschiedenis
Materieel
Grondstoffen
Fotoalbum

Contact

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De oprichter van het bedrijf, Brand de Vries, is van oorsprong een loonwerker in de landbouw, het échte boerenwerk.

Gewapend met zijn ervaring als loonwerker en een paar gebruikte tractors richtte hij in 1964 zijn eigen loonbedrijf op. Hij begon met werkzaamheden zoals mest strooien, hooi persen, ploegen, hout zagen en meer werkzaamheden in die richting.

In de winter werd de tijd opgevuld met houtzagen, wat in die tijd nog grotendeels met de hand werd gedaan.

 

Binnen 10 jaar groeide het bedrijf uit tot een volwaardige onderneming.
Ook bleek er naast het loonwerk veel vraag te zijn naar grondwerk. Door het groeiend aantal opdrachten werd het mogelijk verschillende grondverzetmachines aan te schaffen.

In 1992 verscheen broer Wim ten tonele met wie Brand de bedrijfsvoering samen is gaan doen. Wim hield zich van meet af aan bezig met de planning en nu Brand de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt komt alles op de schouders van Wim neer. Uiteraard blijft Brand een oogje in het zeil houden en is hij nog met grote regelmaat op het bedrijf te vinden.

Kenmerkend voor ons bedrijf is de gemoedelijke sfeer. Iedereen zet zich volop in om de klant tevreden te stellen en een stukje vakwerk te leveren. Vervolgens na een week hard werken komen de collega’s op vrijdag samen in de kantine waar niet alleen naar hartenlust de sterke verhalen uitgewisseld worden maar waar ook de liefde voor het vak aan het licht komt.

Het is een bewuste keuze geweest om niet te groot te worden. Op dit moment werken wij met een team van zo’n 7 mensen, waardoor iedereen elkaar goed kent en er een echte teamgeest heerst.


Copyright Loon- en Grondverzetbedrijf B. de Vries bv

Marijke Jansen webdesign